U suradnji s Koronom

„Dobar dan, ja sam Korona i želim se zaposliti u Vašem poduzeću na 10 dana. Ovo su upute kako se ponašati suradnji sa mnom.”

PORID-2020, epidemija poreznih promjena

Čekali smo, čekali i dočekali. Sada nam slijedi čitanje, čitanje i još malo čitanja. Sve najvažnije promjene zakona, postupaka i obračuna koje su nam donijele posebne okolnosti uslijed pandemije Koronavirusa. Ponešto za svakoga, reklo bi se.

Izmjene zakona po 4. krugu porezne reforme

Dobrodošli u 4. kolo porezne reforme od 01.01.2020., pogledajmo koje kuglice nam je izbacilo. Uzmite svoje listiće i olovke i zaokružite brojeve koji se tiču Vašeg poslovanja. Sretno svima!

E-RAČUNI – BUDUĆNOST FAKTURIRANJA

Posebnu pažnju ovoj obavijesti trebate posvetiti ako poslujete sa poslovnim subjektima obveznicima Zakona o javnoj nabavi (zaplaviš "poslovnim subjektima obveznicima Zakona o javnoj nabavi" i linkaš na popis u prilogu) na temelju ugovora o javnoj nabavi. 01.12.2018. na snagu stupa Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi.

Naša web stranica koristi kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Politika privatnosti SLAŽEM SE !