ANKA MALEK ŠEFICA
vlasnica i voditeljica ureda
ana.malek@knjigovodstvo-malek.hr
Završila sam Ekonomski fakultet u Zagrebu. Nakon završenog fakulteta zaposlila se u Poreznoj upravi Velika Gorica (tada Sekretarijat za financije). Položila državni ispit za financijskog referenta. Radila na poslovima referenta u odjelu za razrez poreza, prisilnu naplatu i inspekcijske poslove. U periodu od 2 godine bila zamjenica voditelja poreznog odjela u Poreznoj upravi Velika Gorica. Nakon toga odlazim u privatne vode i postajem ortak u knjigovodstvenom obrtu svog supruga gdje danas nastupam kao vlasnica i voditeljica.
ANJA RAJH Mlađa referentica za doo i jdoo anja@knjigovodstvo-malek.hr
Po struci sam ugostiteljsko-turistička komercijalistica, ali već godinu i pol dana radim u knjigovodstvenoj struci. Dolazim iz Velike Gorice. Rad u knjigovodstvu ponukao me da upišem tečaj za samostalnog knjigovođu što sam i učinila. Do sada sam uglavnom radila na knjiženjima poduzeća koja se bave ugostiteljskom i turističkom djelatnošću jer mi je to, zbog moje struke, bilo najbliže, ali sve više se bavim i drugim djelatnostima, također i obrtima. Govorim engleski jezik. Nadam se uspješnoj i dugoročnoj karijeri u knjigovodstvu Malek.
JASNA GLAD Ljudski resursi i obrti jasna@knjigovodstvo-malek.hr
Završila sam Ekonomsku školu, zvanje ekonomist. Nakon završene škole radila sam 5 godina u Udruženju obrtnika u Velikoj Gorici na radnom mjestu knjigovoðe za obrtnike. Nakon toga otvaram samostalnu djelatnost knjigovodstva koju, u dogovoru s Anom i Sinišom Malek, prebacujem u Malek knjigovodstvo gdje ostajem i raditi do danas.
LUKA MALEK Marketing manager & knjigovodstveni pripravnik luka@knjigovodstvo-malek.hr
Zadnji sam član obitelji Malek koji se odlučio pridružiti knjigovodstvu. Završio sam srednju školu tehničke struke nakon koje sam uglavnom radio u struci posljednik 7 godina. Stečenim znanjima vidio sam da mogu dati podršku i svoj doprinos obiteljskom poslu te preuzimam zaduženja vezana za promociju i marketing knjigovodstva, oglašavanje na društvenim mrežama, Google oglašavanje, tehničku i informatičku podršku u knjigovodstvu kao primarne zadatke. Također, specijalizirat ću se za knjigovodstvo obrtnika, godišnje porezne prijave za obrtnike, paušalne porezne prijave... uglavnom aktivnosti vezane za obrtnike. Isto tako, zbog velikog interesa i velikog broja upita na temu poreza od trgovanja kriptovalutama odlučujem se razvijati i širiti poslovanje i u tom smjeru.
PETRA MALEK MLADA ŠEFICA
suvlasnica u zajedničkom obrtu
petra@knjigovodstvo-malek.hr
Završila sam Fakultet prometnih znanosti, smjer zračni promet. Moji pokušaji rada u struci nisu urodili plodom. Početkom 2017. godine odlučujem raditi u knjigovodstvu mojih roditelja te kroz odreðeno vrijeme nastaviti samostalno voðenje ureda. U rujnu 2017. upisujem početni tečaj knjigovodstva koji uspješno završavam, a krajem 2018. upisujem školu za voditelja pripreme i provedbe EU projekata.
KAROLINA MAGDIĆ LJUBIĆ Glavni knjigovođa za poduzeća karolina@knjigovodstvo-malek.hr
Tijekom godina radnog iskustva isključivo na knjigovodstvenim poslovima, gdje sam radila u knjigovodstvima poduzeća i u knjigovodstvenim servisima, prikupila sam bogato teorijsko i praktično znanje vezano uz posao i vještine potrebne za obavljanje posla. Nakon završene srednje ekonomske škole završila sam i RRiF tečaj za samostalnog knjigovođu. Bez obzira na stečeno iskustvo spremna sam za daljnju nadogradnju svog znanja te daljnje učenje i usavršavanje već stečenog znanja kao što struka i nalaže. U knjigovodstvu Malek radit ću na poslovima glavne knjigovotkinje za poduzeća i voditi tim mlađih knjigovođa.
MARKO VRKIĆ Stariji referent za doo, jdoo i udruge marko@knjigovodstvo-malek.hr
Završio sam srednju ekonomsku školu u Velikoj Gorici. Nakon završetka školovanja zaposlio sam se u jednoj velikoj banci u Hrvatskoj gdje sam radio na poslovima kreditnog referenta. Nakon 10 godina iskustva u području kredita i financija odlučujem se za preokret u karijeri, uzimam poticaje za samozapošljavanje od HZZ i pokrećem vlastiti obrt za prodaju autodijelova. Zbog velike želje za napredovanjem i znanjem zapošljavam se i u knjigovodstvu Malek na obostrano zadovoljstvo gdje radim na poslovima knjiženja dokumentacije poduzeća i kao informatička podrška.
Naša web stranica koristi kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Politika privatnosti SLAŽEM SE !