TKO SMO MI? individualan pristup

Knjigovodstvo Malek s radom je započelo 19.06.1991. godine.

Slobodni smo Vam se predstaviti kao ozbiljan i odgovoran knjigovodstveni servis koji pruža cjelovitu knjigovodstvenu uslugu za svakoga. Poslujemo punih 27 godina na području Velike Gorice i bliže okolice i već obučavamo drugu generaciju naših knjigovoða i računovoða. Naše knjigovodstvo ne samo da je poznato na području Velike Gorice već stoji i kao svojevrsni brand, a naši klijenti su naša najbolja reklama. Suraðujemo preko 20 godina s pojedinim uglednim velikogoričkim obrtnicima i poduzetnicima te smatramo da je i to jedna od potvrda naše vrijednosti. Meðu našim klijentima mogu se naći graðevinci, ugostitelji, trgovine, frizeri i druge uslužne i proizvodne djelatnosti.

Poslujemo uglavnom preko preporuka na što smo posebno ponosni!

Možete nas naći na adresi Trg kralja Tomislava 18 u Velikoj Gorici, na strateškoj poziciji, u blizini svih važnih velikogoričkih institucija.

Zapošljavamo dvije radnice s dugogodišnjim iskustvom Jasnu (obrti i ljudski resursi) i Jasminu (poduzeća), jednu mladu nadu i novu generaciju našeg knjigovodstva Petru i staru školu - vlasnicu obrta i voditeljicu ureda Anu, poznatiju kao Šefica.

Nas četiri pružamo brze i točne odgovore na pitanja, slušamo i riješavamo Vaše probleme, savjetujemo u voðenju Vašeg poslovanja, istražujemo neistraženo, kucamo na sva vrata!

Stalno radimo na unaprijeđenju naših usluga, školujemo se i usavršavamo, javljamo se na javne natječaje, pratimo trendove i zakone s područja našeg i inozemnog poslovanja, odlično se služimo engleskim jezikom u govoru i pismu pa smo osposobljeni pružiti podršku stranim državljanima koji žele otvoriti tvrtku na području RH, ali i našim državljanima koji žele izaći na inozemna tržišta.

Veliko zadovoljstvo nam je vidjeti i primiti nove, mlade i ambiciozne klijente koje pratimo od njihovih početaka, još veće kada poslovanje preuzimaju nove generacije, a malo manje kada naše klijente nakon dugogodišnje suradnje ispratimo u zasluženu mirovinu.

Sa svim novim i postojećim klijentima volimo kontaktirati i preko naše FB stranice, aktivno smo uključeni u dnevna dogaðanja na području našeg grada, zajedno komentiramo novosti i obavjesti vezane za naše i Vaše (bolje) poslovanje...

Jedva čekamo da se upoznamo!

TKO SMO MI? u slici - jer slika govori tisuću riječi!

Naša web stranica koristi kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Politika privatnosti SLAŽEM SE !