TKO SMO MI? individualan pristup

Knjigovodstvo Malek obiteljski je obrt koji je s radom započeo 19.06.1991. godine prvo kao obrt bračnih partnera Anke i pok. Siniše Malek da bi 2019. godine prerastao u zajednički obrt majke i kćeri Anke i Petre Malek.

Slobodni smo Vam se predstaviti kao ozbiljan i odgovoran knjigovodstveni servis koji pruža cjelovitu knjigovodstvenu uslugu za razne oblike poslovnih subjekata. Poslujemo punih 30 godina na području Velike Gorice i bliže okolice i već obučavamo drugu generaciju naših knjigovođa i računovođa. Naše knjigovodstvo ne samo da je poznato na području Velike Gorice već stoji i kao svojevrsni brand, a naši klijenti su naša najbolja reklama. Surađujemo preko 20 godina s pojedinim uglednim velikogoričkim obrtnicima i poduzetnicima te smatramo da je i to jedna od potvrda naše vrijednosti. Među našim klijentima mogu se naći razne djelatnosti - građevinci, ugostitelji, trgovine, frizeri, proizvodne djelatnosti – u raznim oblicima poslovnih subjekata – obrti, poduzeća, udruge, samostalne djelatnosti.

Posebno se ponosimo dobrim privatnim i poslovnim odnosima s našim klijentima, podrškom koju pružamo njihovom poslovanju u vidu kupovanja njihovih proizvoda i korištenja njihovih usluga te promocijom istih.

Naš ured možete pronaći na adresi Trg kralja Tomislava 18 u Velikoj Gorici, u blizini svih važnih velikogoričkih institucija (Porezne uprave, gradskog poglavarstva, gradske razvojne agencije, FINE, banaka, glavnog autobusnog kolodvora, turističke zajednice).

Zapošljavamo dvije radnice s dugogodišnjim iskustvom u knjigovodstvu i računovodstvu - Jasnu (obrti i ljudski resursi) i Jasminu (poduzeća), mlađu kolegicu Anju s iskustvom rada u knjigovodstvenom uredu te dvoje muških kolega s iskustvom u bankarskom poslovanju, social media marketingu te kao tehničku podršku i hormonalni balans.

Vlasnice obrta, majka i kći, također su aktivne djelatnice obrta na svim poslovima, od promocije i marketinga preko savjetovanja pa sve do uspješnog vođenja poslovanja obrta.

Nas sedam pružamo brze i točne odgovore na pitanja, slušamo i riješavamo Vaše probleme, savjetujemo u vođenju Vašeg poslovanja, istražujemo neistraženo!

Stalno radimo na unaprijeđenju naših usluga, školujemo se i usavršavamo, javljamo se na javne natječaje, pratimo trendove i zakone s područja našeg i inozemnog poslovanja, odlično se služimo engleskim jezikom u govoru i pismu pa smo osposobljeni pružiti podršku stranim državljanima koji žele otvoriti tvrtku na području RH, ali i našim državljanima koji žele izaći na inozemna tržišta.

Veliko zadovoljstvo nam je vidjeti i primiti nove, mlade i ambiciozne klijente koje pratimo od njihovih početaka, još veće kada poslovanje preuzimaju nove generacije, a malo manje kada naše klijente nakon dugogodišnje suradnje ispratimo u zasluženu mirovinu.

Sa svim novim i postojećim klijentima volimo kontaktirati i preko naše FB stranice, aktivno smo uključeni u dnevna događanja na području našeg grada, zajedno komentiramo novosti i obavjesti vezane za naše i Vaše (bolje) poslovanje...

Jedva čekamo da se upoznamo!

TKO SMO MI? u slici - jer slika govori tisuću riječi!

Naša web stranica koristi kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Politika privatnosti SLAŽEM SE !