12
May

Program pogodnosti „ARTIFEX” - volja obrtnika

Artifex je zamišljen na način da osoba koja pristupi programu može bez dodatnih troškova koristiti pogodnosti koje nude partneri.

Knjigovodstvo Malek od 07.05.2019. godine postalo je ponosni partner u Artifex programu pogodnosti. I sami poslujemo kao obrtnici te smo se odlučili uključiti kao podrškama kolegama obrtnicima. U popustu putem Artifex programa nudimo:

  • 30% popusta za novoosnovane obrte i obrte početnike (ne starije od 6 mjeseci) koji vode poslovne knjige, na cjelokupnu uslugu knjigovodstva prema Ugovoru o knjigovodstvenim uslugama, u razdoblju od prvih 12 mjeseci suradnje od datuma potpisa Ugovora
  • 20% popusta na sve ostale obrte (starije od šest mjeseci po rješenju obrtnog registra) koji vode poslovne knjige, na cjelokupnu uslugu knjigovodstva prema Ugovoru o knjigovodstvenim uslugama, u razdoblju od prvih 12 mjeseci suradnje od datuma potpisa Ugovora.

KAKO OSTVARITI POPUST U KNJIGOVODSTVU:

Prilikom potpisa ugovora o knjigovodstvenim uslugama ili ranije pokažite svoju Artifex karticu, mi ćemo ju kopirati kao prilog ugovoru i počinje teći Vaša pogodnost prema navedenim uvjetima. I to je to!

Što je to Artifex program pogodnosti?
Artifex (lat. Artifex - volja obrtnika) je program pogodnosti kojeg je pokrenula Obrtnička komora Zagreb kako bi svojim članovima olakšala poslovanje kroz razne popuste kod partnera koji su pristupili spomenutom programu.
Članstvo se dokazuje Artifex karticom pogodnosti.
Artifex kartica u potpunosti je besplatna za obrtnike te omogućava jednostavnije i brže ostvarivanje popusta u Artifex programu pogodnosti.

Tko može koristiti Artifex?
Pogodnosti programa Artifex trenutno mogu koristiti članovi Obrtničke komore Zagreb koji uredno podmiruju komorski doprinos i dobrovoljni članovi koji spadaju pod grad Zagreb i Zagrebačku županiju. Dobrovoljnom članstvu možete pristupiti popunjavanjem pristupnice.

Kako koristiti Artifex karticu pogodnosti?
Artifex karticu možete koristiti na svakom prodajnom mjestu Artifex partnera s kojim Obrtnička komora Zagreb ima sklopljen sporazum. Listu Artifex partnera možete pronaći OVDJE.
Također, Artifex partnere možete pronaći i u Obrtničkom listu, službenoj publikaciji Obrtničke komore Zagreb.

Postanite član Artifex&Malek zajednice! Hvala na povjerenju!

CIJELI TEKST O ARTIFEX PROGRAMU PRONAĐITE OVDJE

POPIS SVIH PARTNERA KOD KOJIH MOŽETE OSTVARITI POPUSTE PREGLEDAJTE OVDJE

Share this post

Naša web stranica koristi kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Politika privatnosti SLAŽEM SE !